Milyen ékszereket válaszunk őszi esküvőre?

ékszerwebhopLegyen szó a saját esküvőnkről vagy akár egy ismerősünk esküvőjéről mindenképp fontos, hogy előre eltervezzük mit is fogunk felvenni a bizonyos napon, hogy semmiképp se érjen minket meglepetés. Cikkünkben összegyűjtöttünk egy pár tippet arra, hogy milyen ékszereket válaszunk őszi esküvőre.

Szín kiválasztása

Amennyiben a ruha, fátyol és cipő már kiválasztva, de ha még nem tudjuk milyen fülbevalót válasszunk az alkalomra, akkor a legelső lépés eldöntenünk, hogy milyen fémtípus illik az általunk kiválasztott ruha árnyalatához.

Fehér ruhához

A kifejezetten fehér ruhákhoz az aranyozott ékszer nem jó párosítás mivel nem illenek az erős fehér színhez. A hűvös tónusú ezüst esküvői ékszerek viszont kiváló megoldások a hófehér és a töretlen árnyalatú ruhákhoz. Ezen árnyalatú ruhákhoz illenek még a platina vagy akár a gyöngy ékszerek is.

Elefántcsont és tört-fehér ruhákhoz

Ezekhez az árnyalatokhoz nagyon jól illenek az arany ékszerek mivel a meleg tónusok kiemelik ezeket a színeket, így ilyen esetben bátran válogathatunk ezek között is.

Alkalmazkodjunk a ruha stílusához+

Nagyon fontos, hogy az ékszerek stílusa illeszkedjen a ruha és többi kiegészítő stílusához, legyen ruhánk menyasszonyi ruha vagy csak egy szolid vendég szett, amit vendégként állítunk össze az alkalomra.

Ékszerek visszafogott ruhához

Ha ruhánkon visszafogott díszítés található, akkor a legjobb megoldás egy szerényebb fülbevaló, amellyel igazán tükrözhetjük az ünnepség hangulatát is. Ehhez az elegáns és visszafogott stílushoz a legjobb megoldás egy Swarovski fülbevaló lehet, hiszen egészen kifinomult hatást tükröznek.

Amennyiben ezt a hatást szeretnénk elérni, akkor az Ékszerwebshop oldalán Swarovski fülbevalókat vásárolhatunk online is csupán egy pár perc alatt, hogy minden fontos alkalomra legyen megfelelő ékszerünk.

Különleges ékszerek különleges ruhákhoz

Nem mindenki szereti a letisztult és elegáns ékszereket, ezért is azok a hölgyek, akik a például a boho glam stílus hívei és ruhájuk, csokruk is eltér a klasszikustól nyugodtan felvehetnek egy extravagánsabb vagy akár hosszabb lógós fülbevaló modelleket is.

Gyakori szokás és divatos megoldás, hogyha fülbevalónkat a csokrunkhoz igazítjuk, ezzel egységesebb összképet keltve.

Őszi divat

Amennyiben olyan esküvőre vagyunk hivatalosak, amit ősszel tartanak érdemes észben tartanunk az aktuális divat irányzatokat is, hogy még divatosabbak lehessünk a nagy napon.2021 őszén a fülbevaló divatok között van a mismached, oversized darabok, amikkel igazán felhívhatjuk magunkra a figyelmet. Ugyanakkor ha egy visszafogottabb esküvőre vagyunk hivatalosak, akkor érdemes kerülni ezeket a darabokat, hogy ne hívjuk fel nagyunk magunkra a figyelmet és ne lógjunk ki a sorból.

Emellett az idén divatosak még a csillogó és visszafogottabb ékszerek is, amik talán a legalkalmasabbak egy őszi esküvőre, hiszen ezekkel a darabokkal nem nyúlhatunk félre.

Összegezve

Legyen szó arról, hogy ősszel tartanánk esküvőnket vagy hivatalosak vagyunk egyre érdemes alaposan megfontolnunk, hogy milyen fülbevalót is választunk szettünkhöz, hiszen ezzel könnyedén feldobhatjuk megjelenésünket, vagy épp felkelthetjük mások figyelmét.


 

termék ajánló szolgáltatás | zöld életmód

Szólj hozzá!