A 4 legismertebb kötélgyártó cég

kötélgyártás

A kötelek stabilitást adhatnak számos téren a mindennapokban. Széles felhasználási körük roppant népszerűvé teszik a különböző típusú köteleket, így munkában, a kertben, de otthonunkban is megjelenhetnek. A kötelek esetében a minőség ezért kiemelten fontos, ezért az alábbi cikkben összegyűjtöttük az 4 legismertebb kötélgyártó céget, ahonnan beszerezhetjük a szükséges köteleket.

Kötélgyártó cégek Magyarországon

Amennyiben az elérhető, megbízható, ismert kötélgyártó cégeket keressük, akkor bőségesen elég lehet magyarországi viszonylatokban keresgélnünk. Hazánkban ugyanis több megbízható, több éves kötélgyártói tapasztalattal rendelkező kisebb-nagyobb vállalkozást is találhatunk. Amennyiben a teljesség igénye nélkül csak párat szeretnénk kiemelni, akkor az alábbiakat érdemes megemlítenünk:

 • Galco Kötélgyártó és Forgalmazó Kft
 • Nea Kötélgyártó és Forgalmazó Kft
 • Kötéltechnika Kft.
 • Mamutec Hungary Kft.

1, Galco Kötélgyártó és Forgalmazó Kft

A Gál család az 1860-as évek óta folyamatosan foglalkozik kötélgyártással. A családban apáról fiúra szállt a kötélverő mesterség tudása és szeretete. Ennek köszönhetően a Galco Kötélgyártó és Forgalmazó Kft. 150 év tapasztalatát ötvözi a mai kor technológiájával.

A hagyományos kézi munkát 1971 óta fokozatosan a gépi váltotta fel, illetve egészítette ki. A folyamatosan fejlesztett géppark és az évek során gyűjtött tapasztalat és szakértelem garancia a megbízható és állandó minőségű termékre, legyen szó akár:

 • vitorláskötél,
 • munkavédelmi kötél,
 • mezőgazdasági kötél,
 • vontató kötél,
 • berántó zsinór,
 • gumipók,
 • nemzeti színű szalag,
 • heveder,
 • kalapgumi vagy cipőfűző gyártásáról.

2, Nea Kötélgyártó és Forgalmazó Kft

A Nea Kötél- és zsinór gyártó vállalkozás a folyamatos szakmai fejlődésnek hála, a piaci igényekhez igazodva, többszöri bővítés és telephely-változtatás után 1988 óta működik jelenlegi végleges helyén.

A folyamatos fejlesztések eredményeképpen mára már több mint 200-féle „nea” márkanévvel fémjelzett kötél termék található a kis-és nagykereskedelmi forgalomban, valamint a vállalkozás saját kiterjedt kiskereskedelmi hálózatában.

3, Kötéltechnika Kft.

A Kötéltechnika Kft. egyszemélyes vállalkozásként indult 2009-ben, családi hagyományokat követve. Az elmúlt években dinamikusan fejlődő vállalkozásként, a cég mára Magyarország egyik piacvezetője lett a védőháló- és sportháló gyártás területén.

4, Mamutec Hungary Kft.

A Mamutec Hungary Kft 2001. jan. 1-én alakult, a cég többségi tulajdonosa a svájci Mammut tec AG. A cégnél, jelentős gépi beruházás által több termékcsalád gyártása kezdődött meg Magyarországon. 2010. januárban a cég tevékenységi köre a kötélsodró üzemegységgel kerül kibővítésre. 2011. augusztusában a termékpaletta ismét bővítésre került, a drótkötelek, láncok és egyéb kötéltartozékok kiszerelésével, így ma már számos professzionális, minőségi megoldást kínálnak a vevők számára.

Összegezve

Ma tehát csak a határokon belül maradva is több minőségi kötélgyártó kínálatából választhatunk, amik között megtalálhatunk, olyan tradicionális családi vállalkozásokat is, mint például a Galco Kötélgyártó és Forgalmazó Kft.


 

pr tartalom marketingpr-cikk: télikertben kötelek házilagos felhasználása

Szólj hozzá!